konvo day....


...............................................................................................

18/10/2015..

secara rasmi bergelar bekas pelajar...
secara rasmi bergelar alumni u....

lepas belajar ini rasa rindu nak belajar balik...
nak hidup jadi student je...
hahahaha.....

biasa laa kan...
dulu2x time sekolah, rasa tak sabar nak habis....
bila masuk u, tak sabar nak keje,.,
bila dah kerja, rasa nak masuk u balik...
bila dah besar, rasa nak jadi waktu kecik2x balik..
kan3x????
hahahahahahah...
sama laaa kita....
rasa macam nak jadi student je sepanjang hayat...
tapi dalam hidup kita ni, mesti kena belajar dan ada ilmu....
sebab bila dah besar2x ini, makin banyak perkara kita yang tak tahu....
so, dari situ laa kita belajar....
hahahhahaah.....


ok...
sempena secara rasmi tamat u ini....
nak ucap terima kasih banyak2x kat...
mak ayah (sponsor paling besar)....
para pensyarah fakulti
kawan2x
( kalu x ada kawan2x, jadi kera sumbang kan..hahahahah.....
tq jannah, jamilah dan ct{u know who u are} 4 being with me...
dan
yang lain2x...

jom...
lyan gmbr....




suasana time nak naik pentas......
kos saya merupakan kos yang mula2x naik....
cuak sih.....













rakan sekelas selama 3 tahun setengah...( sepatutnya ada 15 org perempuan,ni ada 7 org je)







n lastly.....
my best friend.....
(sebab seorang yg x gi konvo, so x ada gmbr full time konvo...)






and to my family.....
love u....





truly..
ADMM

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "konvo day...."

Post a Comment