MAKAN ANGIN : AZHAR FOOD, RENGIT,JOHOR.


salam bakal ramadhan semua.....
bulan puasa dah dekat..moga2x kita dapat memanfaatkan bulan ini dengan sebaiknya,...
insyaAllah...

ok....hari ini nk citer ckit tentang azhar food...
apa 2 azhar food????
ok,
semua mmg tahu yg kat johor mmg subur dengan tanaman...
nenas, ubi, pisang, n lain-lain laaa...byk...
n mmg byk hasil2x kerepek jual kat sana..
mmg murah....
mmg pelbagai pilihan..
pelbagai jenis kuih raya pun ada...
jeruk2x....
coklat pun ada jugak.....
tempat yer mmg besar..
mmg kemas,cantik n teratur n bersih...

ok...jom layan gmbr...


ni kerepek yg pelbagai berasaskan ubi, pisang n lain2x lagi...
mcm2x perisa ada yg pedas n lain2x...




ni antara kuih2x raya laaa..
mmg pelbagai...
disusun atur..


mcm2x pilihan....
n tertarik dgn kuih bangkit...yg ada byk jnis..
ada yg jnis biasa kita makan...yg cheese pun ada...sedap juga


bahagian kuih raya n kerepek...
sape2x nak boleh beli banyak selalu n jual..


ni pelbagai jenis kerepek..
harga pun x mahal...
around rm5,6,7 mcm 2 laaa...kalu x silap...
mmg x kan lebih dr rm10 kalu jenis packing mcm ni..


ni aneka jeruk yg ada..
jeruk betik..
jeruk pelam....
n lain2x....mmg byk....
bahagian ni x tgk mane....
sbb dah terasa pelbagai rasa kat jeruk ni bila sentuh...
hehehehehe


ni antara gambar curi-curi yg sempat ambil....
gmbr coklat x sempat plak ambk...
tpi mmg byk pilihan...
bagi sape2x nk pergi..
boleh search kat google....
dekat johor di rengit...

ok.....
^_^


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "MAKAN ANGIN : AZHAR FOOD, RENGIT,JOHOR."

  1. Nabila Uyung says:
    11:38 pm

    perghh.. byk makanan. beli tuk raya skali x da? hihi

Post a Comment