MAKAN ANGIN : trip 2 kelantan-pantai irama PART 3

SALAM.......

ok, ni sambungan daripada part 2 sebelum ni.......... 
saya sendiri pun first time baru sampai sini.....sebab yer kawan saya tinggal dekat pantai ini...
memang cntik....
sedikit info pasal pantai ini yer,

pantai Irama :  
- terletak di bahagian Bachok...( if dari trg,guna jalan tok Bali, 2jam dah boleh sampai)
- cantik, angin sepoi2x bahasa.....(sampai boleh tido)


stp hari sabtu ini,ada jual2x  n kebetulan dtg hari sabtu...hehehe.....boleh tgk2x jap....
n kebetulan dtg time tengah hari, so x tgk smpt nk ambk gmbr sbb panas kot...huhhuuh,...mata mcm dah x boleh buka time nk tgk pantai ni......asal ambk sekeping gmbr sudah, n rehat kat pokok2x....
angin memang sepoi2x bhsa.....mmg nyaman laaaa,,,,,smpai sejuk tgn2x...


 time ini tengah panas kot....memang laaa...dtg pun tengah hari kan...
hehehe....


ni kira kedai2x jual laa...mcm pasar malam g2...
menurut kawan sy yg tinggal dkt sini, mmg ada jual tiap hari sabtu.


salah satu gerai jual jubah2x...


cntik kan???? sy dduk je time ni...pemandangan dpn tuh adalah pantai...tpi x nmpk...sbb jauh kan...hahah....dah x larat nk turun kat pantai...ketika saya dtg ni...ada kerja2x p'binaan tgh bt..tpi mybe dah siap kot skrg......

ni pemandangan dari depan.....kalu kat belakang sy dduk ni....ada tmpat permainan utk kanak2x....boleh laaaa besar yer....tpi gambar x ada pulak nk tnjuk..x smpat nak ambil...hehehe..
siapa2x nk dtg, boleh laaaaa...
boleh laaaaa dtg...pantai mmg cntik, luas....
tpi dtg laaa time petang2x....time tuh ramai org...
time panas2x x best laa...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "MAKAN ANGIN : trip 2 kelantan-pantai irama PART 3"

Post a Comment