cuti sem - part 1

salam.....

hehehh..hari ini x ada pe2x pun nak cerita cume nk bagitahu pe aktiviti sy sepanjang cuti sem 1 ni....

yang wajib ------>  jadi suri rumah laa kan...
                                 sebab nya kat rumah saya x ada org dah selain 
                                                 daripada ayah + mak + adik bongsu.....


setiap hari saya masak,tapi saya masak x laa sedap pun....
.hehehehe...
tapi ada 1 hari saya rajin utk bt kek....hehehh


ni sebelum msuk oven laaa 



n lepas siap,,jadi mcm ni pulak...


 ni gambar yg sempat sy ambil,,,
sebab x ingat nak ambil gambar lepas siap...
hehehheh,,,ingat nak makan je...


yg lain2x,,,cuti ni jugak sy ---------> jd tukang jahit....
                 tapi bukan selalu laaa.....sebab saya ini malas sikit...
                 bukan malas nak m'jahit tapi malas nak m'gunting kain...


  tapi dalam malas2x saya  laaa,,,saya dah jhit 8 pasang baju kurung.,,,,,hehhehe
sikit je tu......hahahahahahahahah..

then,,saya ada 1 perangai laaa...
tak tahu pelik or x laaaa.....but my mum n i sama je laaa....
kalu dah pergi kat kedai kain,,hahah..
mmg rambang mata laa...
tapi saya suka kumpul kain pasang laa...
kat rumah ini,,,ada 3 pasang kain yg mmg belum jahit....(sayang nk gunting)
hehehhhehehe

ni antara kain yang saya beli laaaa n x jahit2x lagi
n also saYA ni agak cerewet kalau bab2x nak pilih kain,,,
kalau saya,sy x suke pakai kain yang warna nya terlalu menyerlah n terang...
kalau ikut,semua pattern baju saya sama je,,,,,




ni kain saya beli kat rantau panjang(kampung mak saya)
sy suke kain ni sbb corak dy n murah laa..
harga dy RM 19.90..


yang ni saya beli kat mydin mall KT je,.....
heheh...sbb dah mmg nekad nak beli kain kat mydin ni....
saya suke corak dy,,,,,yg ni bahagian utk buat kain...kalu utk buat baju,kosong je,,x ada corak..
harga pun mmg murah,,RM10.00...
heheheh..lagipun,,sy try nak beli kain yg murah utk improve kan lagi mutu n kualiti jahitan sy,,,,
sbb itu,,sy x ambil tempahan...

hahahahahah.........

ok laaa...sampai sini dulu laaa....sy tulis,,,,,dah malas dah...
6ti,,insyaAllah,,saya upload lagi aktiviti yg terbaru,,,,

ok..salam sayang semua,,,,
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "cuti sem - part 1"

Post a Comment